×

Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie przekąski z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem.

Reklama

Składniki:

  • 1 bagietka
  • 8 plastrów sera Cheddar
  • 1 mozzarella w zalewie pokrojona w plastry
  • ser pleśniowy pokrojony na kawałki
  • 2 opakowania boczku w plastrach

Sposób przygotowania:

1. Rozkrój bagietkę, a następnie nałóż do niej ser cheddar, mozzarellę i ser pleśniowy.

2. Zamknij bagietkę i owiń wokół niej plastry boczku. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C i piecz przez 20 minut.

3. Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.

Smacznego!

Może Cię zainteresować