×

Chcieli uciec od zgiełku miasta. Miejsce, w którym wybudowali swój dom, zapiera dech w piersi

Nawet największe mieszczuchy czasem chcą uciec od zgiełku i hałasu, by pobyć na łonie natury i odpocząć. Zamiana betonu na trawę i wieżowców na niebo jest idealną okazją, by rozprostować nogi i zaczerpnąć świeżego powietrza.

Jednak pewna para postanowiła znaleźć kompromis. Chcieli miejskiego mieszkanka, pozostającego w stałym kontakcie z naturą. Swój dom wybudowali więc na zboczu kanionu!

Widok jest oszałamiający, a wnętrze w rustykalnym stylu jest przeurocze. Pomimo domu dosłownie w kamieniu, całość wydaje się bardzo przytulna.

UWAGA! Ostrzegamy, że możesz mieć nagłą potrzebę spakowania się, by dołączyć do małżeństwa w ich jaskini!

cliff heaven (1)

Phil Hughton, który był pracownikiem kopalni, zaprojektował wnętrze z trzema sypialniami. Z okien rozpościera się piękny widok na kanion Montezumy.

cliff heaven (2)

Po latach tworzenia Phil i Barbara wreszcie mogli się przeprowadzić do wymarzonego miejsca.

cliff heaven (3)

Para idealnie utrzymuje nowoczesne udogodnienia w tym jakże urokliwym miejscu na łonie natury.

cliff heaven (5)

Kto nie pokochałby takiego widoku z okna?

cliff heaven (4)

Polecane

Może Cię zainteresować