×

30 dań, które zostały podane w nietypowy sposób. Aż trudno uwierzyć, że ktokolwiek chciał je jeść

Konkurencja w gastronomii jest dzisiaj naprawdę ogromna. Aby przyciągnąć do siebie klientów potrzebne jest więc coś więcej niż tradycyjna kuchnia, przeciętne posiłki czy niczym nie wyróżniający się wygląd lokalu. Nie oznacza to jednak, że musisz podawać koktajle z parasola lub ziemniaki w sandałach, z lokalu robić pałac, a do kuchni zatrudniać samych wybitych kucharzy.

Pamiętajmy o najważniejszym: między byciem kreatywnym, a niedorzecznym jest bardzo cienka granica, którą łatwo przekroczyć. Właścicielom tych lokali udało się to bez dwóch zdań. Zjadłbyś któreś z tych dań? Ciekawe kto wpadł na pomysł, aby podać je właśnie w taki sposób.

Może Cię zainteresować