Absolwenci Politechniki stworzyli automat z kebabem. Pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę
Powiedzenie „Polak potrafi” wzięło się nie bez powodu. Jesteśmy narodem dość pomysłowym i głodnym przy okazji. Kebab urósł już do rangi narodowej przekąski i budki z tym daniem możemy znaleźć praktycznie na każdym rogu.
Kebabowy potencjał postanowił wykorzystać Szymon Skrzypiec, absolwent Politechniki Warszawskiej.
Lata wytężonej pracy i kreatywności skutkowały sukcesem. Kebs&Go to projekt, który dał początek automatom z kebabami.
No i stało się!Dwa lata temu, dokładnie w tym miejscu zrodził się pomysł.. a dziś pierwszy automat do grillowanych…
Opublikowany przez Kebs&GO Poniedziałek, 20 listopada 2017
Pomysł cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Automat jest oblegany i na jednym z pewnością się nie skończy.
Pomysłodawca zapewnia, ze wkrótce ruszy ogólnopolski projekt, jednak musimy jeszcze troszkę poczekać. Już teraz zgłaszają się firmy zainteresowane postawieniem własnej maszyny z kebabem.
Były portale internetowe, była prasa.. dziś mówili o nas w większości rozgłośni radiowych: Radio ZET, RMF FM, RMF MAXXX,…
Opublikowany przez Kebs&GO Środa, 22 listopada 2017
Szczegółów technicznych nie znamy, bo patent jest w trakcie realizacji. Kebab jednak kosztuje około 10 złotych i jest lepszy niż u Turka.
Dwa rodzaje mięs, dwa sosy, do wyboru, do koloru. Szymon Skrzypiec z kolegami zrewolucjonizował kebab i wszyscy mu za to serdecznie dziękują.
Opublikowany przez Kebs&GO Sobota, 18 listopada 2017